Vedlikeholdsmetode for symaskin

Rengjøringsmetode

(1) Rengjøring av tøytransportøren: Fjern skruen mellom nåleplaten og tøytransportøren, fjern tøyull og støv, og tilsett en liten mengde symaskinolje.

(2) Rengjøring av skyttelsengen: skyttelsengen er kjernen i symaskinen, og den er også den mest utsatt for feil.Derfor er det nødvendig å fjerne smuss ofte og tilsette en liten mengde symaskinolje.

(3) Rengjøring av andre deler: overflaten avbeste mini symaskinog alle deler inne i panelet bør rengjøres ofte for å holde dem rene.

Slik smører du symaskinen:

(1) Påfyllingsdeler: hvert oljehull på maskinhodet, smører den øvre akselen og delene som er koblet til den øvre akselen;delene i panelet og de bevegelige delene koblet til hver del;smøring av trykkfotstangen og nålestangen og delene som er koblet til dem;maskinen Tørk den bevegelige delen av den nedre delen av platen ren og tilsett mindre olje.

(2) Forholdsregler for vedlikehold avenkel hjemme mini symaskin: Etter at arbeidet er ferdig, sett nålen inn i nålehullplaten, løft trykkfoten og dekk maskinhodet med maskindekselet for å hindre at støv kommer inn;når du begynner å jobbe, sjekk hovedmaskinen først.deler, hvor tung den er når du tråkker på den, om det er noen spesiell lyd, om maskinnålen er normal osv., hvis det oppdages et unormalt fenomen, bør det repareres i tide;etter at maskinen har vært brukt i lang tid, må den overhaltes., som skal erstattes med en ny.

Smøre

Spesiellmini symaskinolje må brukes.Symaskinen bør oljes helt etter en dag eller flere dager med kontinuerlig bruk.Hvis olje tilsettes mellom bruk, bør maskinen stå på tomgang en stund for å suge oljen helt og riste av overflødig olje, og deretter tørke av maskinhodet med en ren, myk klut.Tørk av benkeplaten for å unngå flekker på symaterialet.Tråd og sy deretter fillene, bruk sytrådens bevegelse til å tørke av overflødige oljeflekker, til det ikke er noen oljeflekker på fillene, og fortsett deretter til formell sying.


Innleggstid: Des-07-2022
WhatsApp nettprat!