Hvordan velge metallglidelås

Dekorative metallglidelåserer en slags glidelås, som refererer til glidelåsen hvis tenner er laget av kobber, cupronickel eller aluminium.Sammenlignet med polyesterglidelås og epoksyglidelås er den sterkere og brukes mest på jeans, kåper og vesker.

Metall glidelås utvalg

Dekorative metallglidelåser 4
Polyesterglidelåsen vår er tro mot farger, og den vil garantert komplementere alle dine håndverks- og syprosjekter.Designet er enkelt og praktisk, det matcher enkelt dine prosjektbehov.
Polyesterglidelåsen vår er tro mot farger, og den vil garantert komplementere alle dine håndverks- og syprosjekter.Designet er enkelt og praktisk, det matcher enkelt dine prosjektbehov.

Klut tape: Fordi råvarene tilSpesialtilpasset glidelås i metalltape er polyestertråd, suturtråd, medium kobbertråd og andre forskjellige typer tråd, vekten og fargeegenskapene er forskjellige, så det er veldig enkelt å installere på samme glidelås.Hvis det er en fargestøp, på dette tidspunktet, når du velger et kluttape, bør du velge en klut med jevn farging og ingen uklare flekker.Tøytapene laget av forskjellige stoffer er hovedsakelig myke å ta på.

Tenner: Tennene tilGylden metallglidelåser også farget ved galvanisering, så ved kjøp må du være oppmerksom på om rustfri stålbelegg på overflaten er jevn, om det er fargede flekker, og om glidelåsen kan kjøres jevnt fra side til side.Etter at glidelåsen er lukket, er det nødvendig å observere om de øvre og nedre tennene er i kontakt med hverandre.Asymmetriske glidelåstenner vil uunngåelig påvirke bruken av glidelåsen.

Skyveknapp:Gun Metal glidelåsglidere har mange former og design, og de ferdige produktene kan være utsøkte og delikate, men også røffe og dristige.Men uansett hva slags glidebryter det er, må du kjenne på om det er lett å åpne glidelåsen, og om glidelåsen ikke kan trekkes eller lukkes.For tiden inneholder glidebryterne som selges på markedet selvlåsende mekanismer, så etter at glidelåsen er lukket, er det nødvendig å sjekke om glidelåsen vil gli ned etter at låsesylinderen er fikset.

Når du rengjør eller produserer klær, husk:

1. Etter at ullstoffet er strøket, er det nødvendig å sørge for at glidelåsen er tilstrekkelig avkjølt før den kan pakkes.Ellerskraftig glidelås i metallvil reagere med vanndamp og det vil lett falme.For det andre, etter produksjon av klesprodukter, er det lett å forlate noen kjemikalier, og det er lett å reagere med metallglidelåsen på dette tidspunktet.Derfor, før du installerer metallglidelåser, er det nødvendig å sikre at skinnproduktene er tilstrekkelig rengjort og nøytralisert.

2. Glidelåser har ulik tilpasningsevne under forskjellige forhold, så i prosessen med å velge og kjøpe glidelåser, sørg for å informere produsenten om hva slags produkt glidelåsen du kjøpte skal brukes på, og du må også informere produsenten. den kjemiske sammensetningen av glidelåsen, for eksempel om den kan passere inspeksjonsnålen og så videre.I tillegg er det strengt forbudt å bruke formamid i generelle fargestoffer, fordi den fargede glidelåsen vil forårsake noen symptomer etter berøring av kroppen.

Vitenskapelig bruk av metallglidelåser:

1. Når du kjørerGlidelås i metallgull, tennene på begge sider må være tett først, og toppen må være på linje, og hold deretter metallglidelåshodet og kjør det forsiktig langs skinnen, og ikke dra for hardt.

2. Når du flytter metallglidelåshodet, vær forsiktig så du ikke vrir klær eller kant og andre ting inn i metallglidelåsen, for å forhindre "vipping av tenner", "brudd i magen" og "tennene faller av" og andre situasjoner.

3. Hvis metallglidelåsen er snerpende og vanskelig å flytte, ikke trekk i den.Du kan bruke litt voks eller såpe på metallglidelåsen for å flytte den.

4. Hvis tennene på den ene siden avGlidelås i metallgullhodet er motstridende og skadet, kan du bruke vanlig tigertang for å forsiktig klemme metallglidelåshodet sidelengs.

Beskytt metallglidelåser mot fuktighet, oksidering, rust og misfarging.

1. Unngå kontakt med fuktige omgivelser: Fordi metallglidelåsen vil bli forurenset av metalloksidasjon, vil noen tenner bli svarte.

2. Unngå kontakt med gummistrikken: Siden selve gummistrikken inneholder sulfat, når denGlidelås i metallguller buntet med gummibåndet, vil metallkjedetennene vulkaniseres (svertes).

3. Rengjør og tørk i tide etter vask: på grunn av redoksreaksjonen mellom fargestoffer eller gjenværende kjemikalier i stoffet og metalldeler, kan det forårsake misfarging av metalldeler.

Årsak til misfarging

1. Årsaker til misfarging avGlidelås i metall med åpen endelaget av legert kobber (hvitt kobber, rødt kobber, rødt kobber):

Når det påføres metallprodukter eller ullprodukter, vil metallglidelåser føre til at noen tenner blir svarte på grunn av metallets kjemiske virkning.Dette er på grunn av det faktum at lær-kokemiddelet og prosessblekemiddelet i ullprodukter etc. forblir på produktet under prosessprosessen, og gassen i produktet vil forårsake misfarging av metallglidelåsen.

Eksempler på kjemiske endringer: oksidativt blekemiddel (H2O2) → svart (CuO) eller rødt (CuO2);

 

2. Årsaken til misfarging avGlidelås i metall med åpen endebundet av gummibåndet:

Selve gummibåndet inneholder sulfat, og når metallglidelåsen er bundet med en gummistrikk vil metallelementene vulkaniseres (svertes).

Eksempel på kjemisk endring: standard for overflødig sulfat eller HS2-gass → svart [CuS]

3. Årsaken til misfarging forårsaket av kontakt med sure forbindelser eller kromforbindelser.

Eksempler på kjemiske endringer: sure forbindelser og kromforbindelser [Cr2O3] → svart [CuO, rød [CuO2] eller blå [CuSO4].

Hvilke problemer må vurderes når du velger en metallglidelås

Som et av de viktigste hjelpematerialene til klær, har metallglidelås også endret seg fra et prøveprodukt tidligere til en dekorasjon av klær.Mens de tar hensyn til allsidigheten til glidelåser, legger motedesignere mer oppmerksomhet til moten til glidelåser, slik at de fungerer som klesdesigntjenester.Derfor, med mangfoldet av stiler, funksjoner og estetiske konsepter for klesdesign, matchendeGlidelås i metall med åpen endeer også mangfoldige og mangfoldige.

Hvordan velge glidelåser i henhold til kravene til klesdesign For å velge glidelåser, må du vurdere kompatibiliteten og kompatibiliteten med klesmaterialer og stiler, samt dens dekorative uttrykksevne og økonomiske anvendelighet.Først av alt, velg glidelås i henhold til størrelsen på glidelåsen.Når man vurderer egenskapene til glidelåsen for å bære superstyrken, er nøkkelen å velge modell og spesifikasjon av glidelåsen.

Design i henhold til elementmaterialet tilGlidelås i metall med åpen ende, materialet til elementet bestemmer formen og grunntilstanden til glidelåsen, spesielt mykheten og berøringen, som direkte vil påvirke kompatibilitetsmodusen til glidelåsen og klærne og graden av estetikk, for eksempel sprøytestøping. Den bearbeidede glidelåsen er egnet for plagg med tykkere stoffer.De lette egenskapene til polyesterglidelåser tar hensyn til kravene til tynnere plaggstoffer.Glidelåser i metallmateriale er grove og frie, og egner seg veldig godt til jeans.

Glidelås i metall 2

VelgeGlidelås i metall med åpen endei henhold til klesstilen.Ved bruk av klesdesign kombineres glidelåser av forskjellige materialer med klesstilen, og den nøyaktige plasseringen og valget gjøres i henhold til de forskjellige stoffene, strukturene og mønstrene.Lukkede eller side-ved-side flerhodede venstre og høyre glidelåser med metallisk glans brukes mest til lagdelte og tykke jeans og high-end pelsklær.

Glidelåsen med åpen ende høyre eller venstre ende brukes mest i utformingen av fritidsklær og sportsklær;mens den lukkede flerhodede dobbelthaleglidelåsen for det meste brukes i utformingen av fasjonable barneklær og unike arbeidsklær;deusynlig glidelåsmed et sjenert utseende brukes generelt Det brukes til utforming av kvinners skjørt og bukser, inkludert noen uformelle kjoler, noe som gjør silhuetten og linjene i klesutseendet mer enkelt og glatt.

I tillegg er det nødvendig å fullt ut vurdere fleksibiliteten til fargen på stoffer og hjelpematerialer i klesdesign.Det er nødvendig å velge en glidelås som er i samsvar med fargen på stoffet, slik at råvarene og hjelpematerialene har en sømløs effekt.Samtidig trekker glidelåsen avJakker metallglidelåser et viktig tilbehør, som gir flere muligheter for klesdekorasjon og logo.

工厂外观2

I 2015 investerte vi rundt USD 300 000 for å bygge vår egen glidelåsfabrikk.Så vår pris er veldig konkurransedyktig sammenlignet med andre selskaper. 5% lavere pris enn andreKina vanntett glidelåspriser.Og vi har veldig gode forretningsforbindelser med våre kunder over hele verden, inkludert kunder fra Midtøsten, Afrika, Sør-Amerika og Europa, etc.

Vårt rykte er bygget på kvaliteten og de økonomiske kostnadene for produktene vi produserer og leverer til kunder over hele verden.Enten du leter etter normale produkter eller spesielle varer for å oppfylle dine egne spesifikasjoner, garanterer vi å levere produktene du trenger til priser som kan overraske deg.Når du handler med oss, handler du direkte med spesialister i verdensklasse.


Innleggstid: 21. november 2022
WhatsApp nettprat!