Hvordan velge hjemmebroderitråd!

Om forskjellen mellom 108d polyester og 120d polyester:

"Folk som har brukt broderitråd vet at spesifikasjonen for rayonbroderitråd vanligvis er 120D/2, mens spesifikasjonen for broderitrådTråd for broderimaskiner merket som 108D/2 av noen produsenter, og merket som 120D/2 av noen produsenter.Men generelt er merkingsmetodene til de to riktige, men forståelsesvinkelen er forskjellig.

Forstå forskjellen mellom spesifikasjonene til polyesterbroderitråd og rayonbroderitråd fra fargeprosessen av broderitråd.
Polyesterbroderitråd farges ved høy temperatur og høyt trykk.Etter høy temperatur og høyt trykk har polyestergarn en viss krymping, så etter farging er tykkelsen på 108D polyestergarn den samme som for 120D rayon.Fargingen av rayonbroderitråd er under normale temperatur- og trykkforhold, og krympingen av rayon er veldig liten og kan ignoreres.

Derfor er tykkelsen på 108D/2Broderi polyestertrådog 120D/2 rayonbroderitråd er den samme, og det er grunnen til at 108D polyestertråd må brukes når du lager polyesterbroderitråd, ellers vil tykkelsen på polyesterbroderitråden være den samme som på kunstsilke.Silkebroderitråder varierer i tykkelse.Det vil si at 108D/2 polyester broderitråd betyr at spesifikasjonen for polyestergarn er 108D, og ​​den endelige broderitråden fortsatt er 120D.

Så når broderitrådprodusenten forteller deg at spesifikasjonen til deres polyesterbroderitråd er 108D/2, kan du trygt bruke den som 120D/2 broderitråd.Tvert imot, hvis broderitrådprodusenten forteller deg at polyestergarnet deres er 120D, bør du være forsiktig, for etter farging vil broderitråden bli tykkere enn 120D."

PS: (Egentlig brukes 75d rayon som undertråd for å brodere mykere, men det er lett å bryte tråden, og det er dyrere, og det er veldig få 75d rayon på markedet. Jeg har spurt produsenten og sa at 75d rayon er alt. Det er lett å bryte tråden, og broderifabrikker er motvillige til å bruke denne tråden)

Når skal du velge polyestertråd?

Se på alles behov.

"Brodertråd i polyesterer en ideell broderitråd for klær som krever hyppig vask, kraftig vask eller hyppig eksponering for sollys, for eksempel barneklær, laken og duker.Samtidig anbefales polyesterbroderitråd også for høyhastighetsbroderi, dette er fordi den er sterkere enn rayon eller bomull"

Hvis bildet du broderer brukes til å lage vesker, vesker osv. som ikke trenger å vaskes ofte, kan du bruke menneskelig silketråd.For klær som vaskes ofte, kan du velge polyestertråd hvis du er bekymret for at silketråden ikke er lett å knekke.


Innleggstid: 24. oktober 2022
WhatsApp nettprat!